Wednesday, May 1, 2013

Skill lari!

Lama dah xbaking cake...last hr tu wat kek coklat ngan puding roti je la... Mood xdtg lg kan...huhuhu xtau la nape...mgkn sbb stress kot... Actually aku bkn stress apa pun cuma khabir skangni makin galak nk nyusu badan...makin aku plan nk ajar dia susu formla, makin galak dia mintak nenen... Tu yg wat aku stress agaknya...tambah plak abg selalu bz, kalo abg ada pun khabir xnak ngan papa nya, mesti nak ngan mama...grrrrr...kalo ikutkan, umur khabir skang ni dah nak masuk setahun 8 bln..adam dulu waktu ni dah pandai minum susu dlm cawan waktu siang..mlm je la bru ngempeng ngan mama...tp xplak pd khabir ni...haa! Makin buat aku stress adalah, sampai skang aku xjumpa lg susu yg sesuai utk khabir...asal minum susu formula je, mula la gatal2 naik 1 badan...huhuhuhu.. Mcmmana nk setelkan masalah ni ye...

Adam plak sejak cuti blk kampung 3 mggu hr tu, makin liat nak g skolah...baru ni pun kami g kk,adam cuti 4 hari pun dh nangis2, kat pinu kelas...adoiiii....dugaan nana...sabar la...tabahkan la hati...

Eh, nak citer pasal skill baking sbnrnya...hahaha melalut je kan....td bru je buat kek chiffon...nak test loyang baru sbnrnya...punya la dh lama beli loyang tu, hr ni bru nk pakai...skali buat, kek bantat la plak..hehehe..xtau apa silapnya, sbb loyang ke? ( ecececece nak salahkan loyang plak!)...salah sukatan ke, skill dh tumpul ke?huhuhu nmpk gaya kena asah blk la...nak snap gambar kek bantat pun xde mood...k la, kang kalo kek menjadi baru upload ye...(^___^)

2 comments:

3uri@ni said...

Tgh packing ke? ^_^

Nana Zack said...

Hehehe...ha'ah packing ckit...xbyk bwk blk sbb sekejp je kn..kang ptg nnt nk shopping cekelat plak...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...