Wednesday, April 24, 2013

mood oh mood!

2,3 hari ni mmg xde mood langsung la...dah la bdn xsdp, anak2 sakit...tp hr ni alhamdulillah adam dh ok n dh pergi sekolah....mood dia nak g sekolah pun ok sampaikan cikgu dia ckp enjin adam hr ni cpt panas...hehehe...adik? hmmm dr mlm td dia tido xlena...xtau la nape...ngan aku2 skali xdpt nk tido lena...pg ni pun dia susah nak tido mcm biasa, penyudahnya baru ni dia dpt tido...jgn smpi mama nk amik adam, adik xbgn2 lg sudah lerrr...

balik pd citer mood aku ni ye....haisshhh!! kalo tgk keadaan umah skangni dh mcm kapal karam yg terbalik aku rasa...ntah la, mood nk mengemas tu x mari2 lg...bilik mainan toksah cakap la, mmg mcm kena langgar garuda...aku suh adam kemas n simpan mainan elok2, nnt dtg adik g sepahkan semula...hmmm biar kan je la, marah pun bknnya dia paham...(tp still marah2 n bebel gak kat diorang T_T).....

niat dihati nak ngemas tudung2 ni...mana yg lama2 n dah xpki, masih elok lg, igt nak bg je kat org...tp tu la, bila duk kat sini, xtau la nk bg kat sape...penyudahnya, aku simpan dlm satu beg nyonya yg besar...hmmm tgk la rezeki sapa tu....

mood masak masih ada lg...tp masak simple2 je la...hr ni tergerak hati nk mkn asam pedas plak...tp wat xpedas lgsg sbb nnt adam xmau mkn...sayur? hmmm malas nk masak...mkn ulam timun jepun tu je la nnt...hah! hr ni masak awal sbb air mcm nk tutup je...makin lama makin kecik...seb baik la baju sume dh siap basuh, nasi pun dh siap masak...hehehe...

satu lg, nape ek aku xleh nk login M2U kat laptop? tp kalo kat hp boleh plak...ni salah satu wat mood aku hilang gak...dh lama xshopping online ni...byk benda dh berkenan, tp nk byr pki hp ni susah ler...korang pernah kena mcmtu x???

k la, kang ada mood kita sambung lg ye...nk tgk tv la...amik mood... (-_-)

2 comments:

3uri@ni said...

Sameeee le kite...mood merudum ni. Macam2 hal.
Mood tak leh nak online shopping pun satu hal jugak, sbbnya, weekend ni dah nak balik Johor, jd dah takut dah tak sempat barang sampai, kehkehkeh
aku malas la nak pos ke Johor, macam penting sangat la pulak kan, kikikiki
Nak minta jiran amikkan pun segan. Bebalik umah aku kena hon ngan abang pos, hahhhahhha

Sabo2, mana tau kat Johor lagi murah (memujuk hati yang degil, hehhe)

Nana Zack said...

Aku sampai la ni mood xdtg2... Hr tu je la kejap kat kk sbb dpt terapi shopping sling bag...tu je la dpt, benda lain cari xdpt..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...