Monday, July 1, 2013

Makan Malam Amal PBTLDM

kami datang atas sebab jemputan je...ni majlis makan malam amal untuk persatuan bekas TLDM sebenarnya..dtg takat mkn2 je...tp diorg wat chinese style kan, aku xbrapa suka la...mknn mmg dh ok, sume sedap2, cuma style penyediaan je la aku xgemar...biasala, kalo dh tekak melayu ni kan, mesti nk mkn ngan nasi kan..tp ms ni, dh puas meratah lauk yg sdp2 tu, tetiba last skali bru nk keluar nasi goreng...hmmm...pandang je la nasi tu...huhuhuhu




budak ni mula2 tu mmg nmpk cergas n excited la sbb dpt mkn kat 'Rumah Besar' kan...hehehe...excited sungguh bila tgk ada band perform....pastu last2, bgtau kata nak tido...huhuhu...maka dia pun tido la dlm keadaan yg bising tu....kalo mama mmg xleh tido kalo bising2 mcmty...tp ye la, mgkn sbb seharian dia xtido, tu yg bateri cpt abis kot..hehehe..tp yg kelakarnya, bila esok pg dia bgn tido, dia terkejut sbb ada atas katil dia sendiri...siap tanya mama, 'kata tido umah besar?'...hohohohoho...sape kata tido umah besar? mkn je la adam....hehehe



yg ni plak, sama gak xtido seharian sbb perut xsedap kot..sblm keluar mlmtu sempat lagi melabur si kecik ni....bila nak keluar, masuk je kereta mintak nenen terus je tido...masuk dlm hall ni pun xsedar2 gak..last2, ms band start je terus dia sedar...penyudahnya dia xmau tido kat stroller...tido la kat pangkuan sepanjang dinner mlm tu...mama pun apa lg, keluar la skill mkn sebelah tgn...huhuhuhu


hehehe...amik gambo angle mcmni, nmpk bulat la plak...hehehe..gambo mama??? lupa nak amik T________T

2 comments:

3uri@ni said...

A'ah la, adam muka penuh sangat, senang ati ye Adam ^o^
Berapa kg adam skang ni? Tp dia tinggi kan

Nana Zack said...

sng hati mkn nasi+lauk je...badan dia byk karbo je, vitamin xde...huhuhu.. last timbang hr tu dh 22kg..huhuhu berat aku masa darjah satu baru 17kg...hehehe...ha'ah, dia tinggi, plg tggi dlm kelas kot kalo xsilap..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...