Thursday, June 27, 2013

Bila mama xde mood..



Lunch utk hari ini ye... Bila xde mood nak makan nasi, korek je la esbok tu apa yg ada ye.. Alhamdulillah, setelah seminggu bumi Labuan xde air, hari ini dgn girangnya membasuh sakan ye... Selama seminggu air kena catu.. Dah la catu, kuning plak tu..huhu

Duk mengira hari je ni nak tinggalkan Adam n khabir duduk ngan Papa nya...huhu.. Harap2 bila duduk dgn Papa xla jd mcm kat gambar ni ye... Sian adik T___T.. Jgn salah mkn lg ye adik...



5 comments:

3uri@ni said...

Ko nak gi mana, na?
Sian sgt tgk Khabir, abis bengkak muka...silap makan apa tu cayang?

Nana Zack said...

kena g kursus je zue...diorg ikut sume tp tu la, schedule aku dr pg smpi 10.30mlm..abis la khabir...huhuhu

dia mkn biskut cheese, pastu gosok muka...terus la bengkak sebelah muka tu...slalu gak kena mcmni...kalo milo ke susu ke tumpah ke badan dia pun akan jadi mcmni gak...bila la nk hilang allergik dia ni kan...huhu

3uri@ni said...

Khabir allergik makanan yg ada susu ke? Abis kalu minum susu, okay pulak eh?

Ko kursus apa? Kt mana? ehhhehhe aku start menyibuk ni ^o^

Nana Zack said...

nasib2 je zue...aku masih xboleh nak trace jenis2 produk dairy ni...kdg2 dia elok je kalo minum susu kotak tu TAPIIII...jgn sampai kena kulit dia...kalo terkena, mula la merah2, pastu jd gatal2 atau gegata (ni org johor tau la)...pastu mula la hingus dia nonstop keluar...ada jenis susu bila dia minum je terus jd gatal2 wlupun xkena kulit...adehhh penat tau nak trace apa yg dia allergik ni...

kursus persatuan bini2 pegawai je zue...kat KK je...papa dia kata bagus gak, kurang2 khabir boleh blaja berenggang kejap ngan mama nya..hehehe

3uri@ni said...

I see....gegata tu org marang pun tau jugak ^o^ kadang2, kitorang panggil bedang...hmmm...sian betul kalu budak2 kena macam ni...

Mama gi kursus, biar papa dia la pulak take turn haga budak, hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...