Saturday, March 8, 2014

kan dah cakapppp...


haaaaa!!! kan dh ckp sblm ni...asal papa blk dr outstation je mesti adaaaaaaa je ole2 utk anak anak...tp ni boleh kategori ole2 ke??? ngan selipar superman la, kasut bola sorang satu la....tungguuuuuu...ada lg.....

haaaaa....tu dia!!!! at last dua beradik ni dpt gak beg beroda... mmg nak menangis la tgk harga dia...kat sini xpyh nk cerita psl brand, yg penting ada pilihan yg lbh murah utk kita belikan utk anak-anak...siap dpt raket la, ping pong la...untuk mama papa belikan apa?????? T_____T...

abg belikan roti gardenia utk aku...huk huk huk... tau la kat sini mahal...kat sini xde roti jumbo tu...nasib baik abg xbelikan sayur ke, fish ke....huhuhuhu...

hehehehe...xkan la abg sampai hati xbelikan apa2 utk aku kan...kang ada yg xmkn tgh hr nnt kan...kekekeke....abg ada belikan sepasang persalinan....blouse n slack...tapiiiiii, ada tapinya gak tau... abg belikan ikut saiz yg tahun lepasnya....saiz utk tahun ni dah lain....T___T nangis lagiiii.... abg siap ckp, xpe, bkn saja2 beli saiz lain, utk motivasi sayang gak tu...huh! dah salah belikan saiz tu ckp je la kan...hahahaha (^___^)... xpe, mama sahut cabaran papa ye....jom kita diet dari skang!....


sila nangis lagi tgk harga roti ni ye....plg sedih tgk harga roti jumbo tu la....bila tgk harga2 mcmni, tu yg buat selalu terfikir, bila la nk dpt blk semenanjung kan...kwn2 se skot majoriti sume dh blk semenanjung...kami ni je la yg masih terpinggir di kepulauan ni...xde sape pun yg sudi jenguk kami...huk huk huk...xpe aku sedar, sapa la aku kan T___T...pg2 dah emo plak...xpe la, simpan je la emo ni...pendam kan je la nana...org dh xkisah kat ko, ko nk kisah apa lg kan...doakan yg terbaik je la....Aminnnn...
chaiyok nana (^___^)...

2 comments:

3uri@ni said...

Banyak betulllll hadiah untuk anak2 ye, adam nak bag, khabir pun nak jugakkkk ekkkkk ^o^

Takpelah beli roti ke, sayur ke, baju salah size ke (hahhha), the thought that counts ^_^

Nana Zack said...

mcm tu la zue, kalo papa diorg dpt g os ke KL..ada je ole2 budak2 ni dpt..tu yg sanggup tido depan tv nak tgu papa dia blk punye psl...

tang salah size tu...arghhhh!!! sabo je la...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...