Thursday, July 31, 2008

Aku Bukan Untukmu

Semalam, aku terus ke BP Mall selepas Zue kata novel dia dah mula jual kat kedai buku kat Kuantan....so, smlm aku xde keje nak watpe, terus je berjalan2 kat BP Mall....
sesampai je kat BP Mall, aku terus tuju ke kedai Popular...pusing2 kat bhgn novel baru, still xde gak novel zu nie..ishhh!! tensen gak aku...mggu lepas datang xde gak, xkan mggu ni xsmpi lg kat bt pht ni....
pusing punye pusing, akhirnye, terjumpa la novel yg dicari2....rupanye kat rak...huhuhu, nsb baik la ko dah upload cover novel ko zue, kalo x, mmg aku xjumpa nye....(^_^)....
mula2 belek2 la dulu, pd hal nak cover line amik gambo...nk kuarkan camera, xbrani plak wat keje sorg2 nie....last2 pki je la hp..tp gambo xbape nk elok la..bak kata zana, 'cap ayam'...hehehe..
bila dah puas ati, bru la g bayor....huhuhu rasa bangga plak dpt beli novel kawan sendiri.... ko, zue, mesti tgh kembang kuncup idung tu kan bila tgh baca blog aku nie....hehehehehe....
apa pun, tahniah pada kawan ku ini....akhirnye berhasil juga penulisan dia nie....tp buku prima ni kedekut la....harga leh tahan mahal, tp penanda buku xde plak....cover plak, kasi la keras ckit, bkn apa, takut mudah terkoyak sbb nipis ckit berbanding novel lain.....huhuhu, apa aku melalut ni????? tetiba je nk komen company org...
apa2 pun, tahniah skali lg pada Zuriani Mustaffa....tabik springgggggggggg........
pada kengkawan yg lain, jgnla lepaskan peluang untuk dapatkan novel terbaru ni ye di pasaran...

Tajuk : Aku Bukan Untukkmu
Terbitan : Buku Prima
Harga : RM22.90
Tebal : 679 muka surat

3 comments:

zuri@ni said...

Tima kasih banyak-banyak :)
Ko antara yang terawal beli novel aku tau!
Thanx na!

qat said...

wah...zue dah jadi novelis yek..tahniah..tahniah...
Nana..bila nak lik manjung...
lama x jumper ko..

Nursyuhada said...

Tahniah buat Zue..tapi Dah gi carik x der laaa.....huh..tension jer..nak baca novel member sendrey..neway..lama x jumpa gang2 umah Zue..Zana..Nana..Zack..u all kat mana sekarang nih??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...