Sunday, August 3, 2008

shopping lagi...

pagi td g carrefour ngan mak papa.....alahai...silap hr la g shopping...hr ni hr ahad, punye la ramai manusia hari ni kat carrefour....pening kepala ni tgk ramai2 mcmni....ingatkan nak survey brg lama ckit, last2 papa suh amik yg perlu jek, sbb nak membayor nye pun satu hal gak....beratur pjg tu....dah la ada satu bangsa ni langsung xpk org lain, setakat kena tambah duit xsmpi rm10m pun xmau, nak gak pki baucer....xpsl2 kena tggu dlm 15minit...lama siot, xkesian ke tgk perut aku yg dah memboyot nie....aduuuhhhh...tensen!!!!

last2, ni je la yg sempat ku beli untuk diri sendiri... tgh offer skang ni sampai 5 ogos je, kalo x, lg mahal...sblm ni minum anmum coklat, tapi saje jek nak ubah selera...kali ni amik vanilla...huhu leh ke aku telan? anmum coklat pun aku minum tekak dah kembang, apa lg vanilla....telan kan je la....hehehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...