Friday, September 19, 2008

Net Id...

atas permintaan Zue yg nak sgt2 tgk tudung yg aku beli ngan Ida via online...ni la tudung2 nye.... sori la zue, mmg xjelas gambonye....aku dh edit, ni je la yg terbaik aku leh edit...hehehe....



>> yg ni warna ijau berton, tgk aje mmg xlawo sgt, tp bila dh pki, cun sgt :D



>>yg ni tanah hitam, bunga2 kuning, oren, coklat. cuns gak di mataku :D

3 comments:

Zuri@ni said...

Yg itam bunga kuning+coklat+oren tu aku suka, nampak sweet+cute, hehe...mekasih sbb fulfil my wish, :D

Zuri@ni said...

Nana, singgah umah aku jap, amik kad raya :)

nanazack said...

yg itam tu mmg sweet...sama mcm yg aku nk lg satu tu...huhuhu...yg ijau tu, nmpk mmg biasa jek, tp bila dah pki ngan baju plain...mmg menyerlah tonnye...hehehe..

**ida, aku promote sakan nie...(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...