Thursday, January 29, 2009

1st check up...


jumaat lepas aku bwk adam g 1st check up kat klinik kesihatan...uuiii, kelam kabut gak aku dibuatnye...ye la, 1st time kuar umah dgn bb sendiri...dah bgn awal pg pun, masih terkeseng2 lg, adam plak meragam pg tu..ye la, ms tu waktu tido dia, tmbh plak mlm sblmtu adam xlena tido, apa lg, menangis je la dia...mak ngan papa ikut skali teman kan aku g klinik gak....

sampai klinik, adam meragam lg...kali ni nak nyusu lg....aduh, dlm keta sblm tu, aku dh nyusukan dia, ni dia nak lg...kekok giler aku nk nyusukan kt tmpt awam...nak xnak, redah aje la..janji adam senyap...

ms nama aku kena pgl, aku ingatkan adam aje yg kena cek, rupanye ngan maknye pun kena cek gak...bosannye aku..igtkn rutin mcm ms pregnant tu dah abis, rupanye ada lg...so, mcm biasala, test urine, amik darah...huahuahua...

dlm kul 9lbh gak la baru setel sume nye....mcm2 la briefing pg tu...aku dh la lapo+ngantokss ms tu...dgr kan je la....tp yg wat aku xcaya, berat ada ms jumaat lepas dah 4.5kg...semangatnye anak aku...tp ms aku tulis post ni, aku rasa berat adam dah bertambah lg, sbb aku dpt bezakan ms menyusu...aduhhh...anak mama........agak2nye skang dh bpe la berat adam ye....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...