Saturday, August 8, 2009

alhamdulillah...

alhamdulillah...akhirnye, dpt gak umah sewa...abg ckp umah tu mmg dekat ngan tmpt kje dia..pastu, itu la yg plg murah dan selesa yg dia jumpa...walaupun flat (flat pun flat la nana ooiiii..), janji kami sekeluarga selesa :)..

abg ckp, owner rumah tu dah sediakan kabinet dapur, kebinet tv, ada meja kecik, kipas stand (yg dah rosak...kui kui kui ni pun masuk pakej ke?), langsir...kira ok la ngan harga yg dia bg...deal ngan owner terus sng banding ngan agen...payah + mahal plak tu...

so, skang ni, kabinet dapur yg kat manjung tu, kteorg plan nak jual jek...ada sape2 nak beli?...hehehe..kabinet tv xpasti lg..kena tgu abg dulu sbb yg tu dia beli ms bujang...kualiti kayu sgt2 ok...xtau la dia nk jual @ hantar kg ke? (huh! nak anto naik apa?)

bila la nak start mengemas ni...... ada sape2 nak tolong? hehehe

4 comments:

Zuri@ni said...

Dah dapat umah dah eh... :) lega dah sket kan, tinggal nak packing barang je la ek...takpe, ko wat sket2...cam aku dulu, mmg aku wat sket2, awal2 lg dah pack brg, masuk kotak, pastu labelkan, kalu tak jenuh la masa nak unpack tu kan, keh keh keh
Aku masa pindah tu, banyak giler kotak, semer kotak tu kitorang hantar pakai lori. Service nie budak utm yg buat, murah je, dia hantar barang2 budak utm yg dah grad ke, yg cuti sem ke, ke seluruh semenanjung nie. Tak kesah berat mana, besar mana, dia kira harga biasa je.

nanazack said...

zue..

ni pun aku xdpt nak bygkan la, byk mana yg kteorg nak bwk ke sana..huhu mmg ada ruang disediakan, tp xkan nk bwk semua kan....huhuhu pening ni...bila nak blk manjung aku ni!!!!!! BALIK NGEMAS NANA!!!!

Kelkatu Biru said...

meh aku tolong...

tolong doakan semoga mudah urusan ko kat sana...hehehheheee...:)

nanazack said...

aisyah....

Aminnnnn ..... (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...