Tuesday, August 4, 2009

PTPTN

ni n3 ditujukan pd yg berkenaan ek....

korang...nak tanya la....last year kan ptptn ada wat announce yg psl 1% tu...jd ke x ek? sblm ni aku pnh kol, diorg kata start awal thn 2009 diorg akan anto perjanjian baru...tp sampai la ni xde pun? ke aku yg silap? korang ada dpt apa2 update dr ptptn? aku dpt penyata tahunan ada la...huhuhu

6 comments:

Zuri@ni said...

walaupun x berkenaan, aku nak bg komen gak...err...komen aku ialah "NO COMMENT", keh keh keh

nanazack said...

grrrr...sabo je la...hihi

nanazack said...
This comment has been removed by the author.
Kelkatu Biru said...

Dulu pernah la adik ipar aku kol tanya dieorg start bila kire 1% tu, katanya awal tahun ni (2009). Tak de plak dieorg kata nak kene pos perjanjian baru.

nanazack said...

tu la isyah...aku pun konpius nie...ntah2 xjd kot..huhuhu...tiap2 bln bayor je ni...tp xikut apa yg dia suh byr pun, byr ikut kemampuan...keh keh keh

FaraMie said...

nana aku pun ada dgr gitu kaa..tp sampai laa ni pun xda kabo bita. Skang ni masih 3% utk setahun. so dlm sebulan aku cek online tolak 0.25% lagi. aku malas nk call on follow up tau2 ja laa gomen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...