Sunday, August 2, 2009

World Breastfeeding Week


minggu ni minggu breastfeeding sedunia....

aku bangga sebab hingga ke hari ni, adam masih BF...

aku bangga sebab susu ku masih banyak...

aku bangga adam xmau botol...--->yg ni xtau la ikhlas ke x? keh keh keh

teringat ms last year, dtg klinik utk check up, skali nurse wat kuiz plak...try jwp, skali btul la pulak...dptla hadiah towel n sabun...hehe


2 comments:

Zuri@ni said...

aku pun bangga gak walaupun masuk hari nie, baru 6 hari aku fully bf Naurah (day1-2, nurse bagi susu botol kat Naurah, day3-day5, aku campur2 lagi), eheh :D

nanazack said...

adam ms bln pertama pun byk campur gak zue, maklum la..dia kan kena kuning...tu yg bg minum mcm2...hehe..

bln kedua, dia dah kurang ckit, pastu terus stop FM...dah xsdp agaknye...hehe...pastu memanjangla dia nk BF je....lg feel kot...keh keh keh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...