Monday, October 5, 2009

jalan2 g kundasang...

kita layan gambo je la ek...tp gambo ni susunannye terbalik la...mls dh nak edit lg...adam asyik nak nenen je nie..hihi

ni kat kinabalu park kalo xsilap

papa n daddy sarah


bila nmpk ni, gelak besar kteorg...hihihi

berlatar belakang kan perkampungan...ujan renyai dah ms ni...ni kat memorial park

adam with sarah yasmeen...


us

mommy sarah n daddy sarah

kiut si sarah ni tau..

sarah with her 'abi'...keh keh keh...xpasal2 husband aku kena jd abi dia...


lunch time...tp lupa amik gambo mknan...aku just wat ketupat rendang n lemang... mommy sarah wat mee hoon singapore, pulut n ikan masin....

Align Center
sian gambo diorg separuh....hehehe...dah nak bertolak ms nie...

gambo sat...



2 comments:

Kelkatu Biru said...

Ha Ha ha ha ...kelakau giler ar sign bod curi bunga tu...aku gelak besau gak kat sini sampai lupe anak tidooo...heheheeee

bagus le ko dah setel banyak kat sana...kat kundasang tu tpt ladang teh ke?

nanazack said...

hahaha...kelakar kan isyah...ada lg satu sign bod psl jgn pijak rumput...aku gelak smpi lupa nk amik gambo tu....."jangan pijak saya, nanti saya mati"...keh keh keh...

kundasang tu mcm cameron highland gak la...ada byk ladang sayur2an...ada farmcow...ladang teh ada gak kot...xprasan sgt...kteorg xbyk jln sgt sbb ms tu ujan renyai pastu kereta pun dah start bau hangit...patutla org2 kat ctu rmi pki 4X4...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...