Monday, October 26, 2009

jom layan....

hari ni layan video je la ek...hehe

video
suke giler tgk wonderpet...ntah apa yg best sgt pun aku xtau...agaknye dia suka kot tgk kura2 tu berdiri...hehehehe


video
gaya mengunyah 40x yg betul.... lenguh betul aku nak menunggu dia mengunyah...sabo je la...kalo x, dia xmau mkn....layan kan je la...


p/s: abaikan latar belakang umah ni ye...buruksssss...hehehe..bersepah mcm dah anak 8...

2 comments:

Zuri@ni said...

Ko hafal tak lagu wonderpet tu? aku tgh nak hafal nie, baru dapat tangkap part "yg penting kerjaaaaasama" hehehe...bila bukak jer wonderpet, cerah mata Naurah tgk tv, kalu time iklan kuar The Simpsons pun gitu.

nanazack said...

aku slalu xdpt nk dgr penuh lagu tu....tu yg susah ckit nak hapal...kalo tang korus tu, mmg dh expert la...keh keh keh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...