Monday, October 12, 2009

mama papa ghairah...adam jd mangsa...

semalam, mcm biasa abg ajak g jln2 lg...kali ni try g city mall plak...selalu g one borneo, kali ni beralih angin plak...shopping complex ni pun kteorg bru jumpa hr tu ms blk dr KK ikut jalan lain... tp yg ni kecik ckit la...pastu bru lg kot sbb byk kedai masih kosong lg....

seperti biasa, supermarket yg ada, mesti GIANT...huhuhu, apa kan daya, shopping je la kat situ...cari brg2 dapur ckit....tp sblm tu g kedai popular dulu....jalan2 kat situ, igt kan nak survey2 jek, skali ternampak satu novel nie...FAUZIAH ASHARI...biasa la, penulis peberet aku...dah lama giler xbc novel, rasanye last skali bc novel zue kalo xsilap...hihihi....pasal novel ni, nak citer ckit...novel ni sbnrnye kompilasi 2buah....kalo ikutkan regenye rm44.4o, tp disbbkan utk 1oo pembaca pertama, dpt offer rm18.50....ms aku beli tu pun tgl 3biji jek...maknanye aku pembaca yg ke 97 la...hihihi...pastu ms pusing2 situ, adam sempat rembat 1 buku...dia mcm biasa la, kalo dh suka 1brg, dia xkan lpskan....huhuhu...nk xnk kena byr gak la....abg plak beli sudoku...

pas beli buku...g giant plak...pastu abg g simpan brg plak sbb igt nak mkn kat sini jek...teringin plak nk mkn hot plate...dah lama xmkn...g la food court....tp tu la mslh besar bg kteorg, kdg2 tu mcm was2 la leh mkn ke kat gerai tu sbb xpasti yg jual tu islam ke bkn....xleh nak beza la :(...last2 cancel....g solat dulu....

pas solat, singgah jap tmpt2 main tu....kononnye nak bg adam kenal la ngan mainan2 mcm ni....abis sume tmpt kteorg bg dia rasa duduk.... aku sibuk amik gambo...abg plakpegang adam...ntah mcmne abg leh terleka, leh plak abg pandang blkg...bila toleh depan jek, adam dah tersembam ke depan..huhu...aku yg tercongok kat depan ni pun, dah xsempat nk tolong adam...huhuhu siannye tgk dia...abis melalak
dia kat situ...muka merah padam...cpt2 aku tuam muka dia ngan tudung aku....bila dah reda ckit, adam pun dah diam, rupa2nye, sebelah kanan muka dia merah, sebelah lg ok....ada tanda2 ckit kat pipi...idung calar ckit je....tp dah la idung temek, makin temek la idung dia...hehehehe....last2, xjd mkn, terus je naik keta sbb nak nenen kan dia....xsmpi 5minit, adam dah tertido....last2 g mkn kat IP jek...kat restoran yg biasa kteorg g tu jek la...mkn mi goreng je la...tekak xslera la pulak...huhuhu asyik pikir adam je...xpe, anak mama kan hero...hero xleh nangis2....muka pun xleh jambu sgt...kena ada parut baru macho...huhuhu nak sdpkan ati sbnrnye ni...(^_^)

ni just test pki je, xbeli pun...hihihi

mula2 layan super bola-bola man..

mcm syok je dia naik...

pastu naik race car plak....

yg ni ambulan kot..

pastu layan koala plakkk...

pas ni la kejadian tu berlaku....huhuhu

ni style adam tgk tv, dongak abis...cam paham jek...

pipi ngan idung dia merah..ni la hasilnye....sian dia....dlm gambo xnmpk sgt..

p/s: patutla ada film tajuk jgn pandang blkg...mmg btul pun!!!!


7 comments:

$ue @nim said...

tu la...org dhpesan jgn pandang belakang ,pandang gak.. ni la jadinye.. hehehhe... lain kali, jgn pandang belakang.. :D hehehe.... kesian kat adam...xpe.. hero katakan..

nanazack said...

>>sue
tu la...xmau dgr ckp org, ni la padahnye....huhuhu

Zuri@ni said...

Ciannya Adam...mujur tak apa2 :) Adam kan hero, mestilah kuat, eeyaaaahhhh!!! Tp tgk Adam wat muka sememeh, cian pulak, iskkkk..

Tengok Adam pakai baby tight, tak sabo plak aku tunggu baby tight Naurah sampai...lusa agaknya...pas nie kalu gi shopping mall pakai skirt, tak la sejuk sangat.

nanazack said...

>>zue
tu la, nsb baik dia xapa2..nangis pun xsampai 2mnit...tp kuat giler la...leh gegar shopping complex tu..

ko beli online gak ke bb tight tu? ni pun aku beli online. aku xpnh nmpk la jual kat kedai2...kalo ada pun, mesti utk gegirl...tu yg tensen...ni nak beli online lg pun dah xberani sbb aku dah duk sabah, kos tmbg dah lbh, xberbaloi beli ckit2...pastu duk apartmt ni aku xpnh bukak pintu kalo ada org ketuk...kalo laki aku blk, dia akan kol dulu...

miela77 said...

Salam kenal.Suka baca novel Fauziah Ashaari tu..daku mmg suka beli online.. so far memuaskan hati lah..anyway..meh join Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest lak dan berpeluang memenangi hadiah bernilai RM40 keatas..tinggal 4 hari je lagi.. http://miela77.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Promosi UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal 5ml 3 botol hanya RM55 termasuk pos laju..sesuai tuk demam, selsema, batuk, gejala ILI, cegah H1N1, asma, dan pelbagai penyakit lain..order ke Miela.77@gmail.com

Zuri@ni said...

Aku beli online...aku lg la, x pernah jumpa pun baby tight tu kat mana2...tp baby tight utk bb besar naurah nie x banyak choice coraknya...gitu2 je...kalu yg besar2 adam tu lawo2 kan :)

Kat kangar nie, umah aku kan jenis pakai sliding door, so untuk day curtain tu aku pakai jenis yg org dlm umah nampak org kt luar tp org kat luar tak nampak org dlm umah, so aku leh nampak sapa kat pintu umah aku sblm nak jawab salam...pintu grill tu mmg memanjang kunci je la. Masa duk flat dulu, aku pun cam ko, x pernah bukak pintu umah tu.

nanazack said...

>>zue, kat bb shop biasanye ada..kat sox world pun ada gak, tp kdg2 saiz beso2 pastu utk gegirl je la yg pnh aku jumpa...kalo legging pun sama gak...mmg kalo utk baya naurah, xbyk pilihan...ms aku beli utk adam pun, mmg beso giler ms dia pki mula2 dulu, tp lantakla...aku pki kan aje...hihi

aku ms duk manjung pun, mmg xrisau apa pun sbb rumah atas tanah..hihi ni rumah flet je la wat aku BEKU dlm umah...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...