Friday, October 9, 2009

mari kita gosok gg...

hari ni adam dah start gosok gg...gg dia dah 8btg tu....mak aiiiii bila teringat2, mesti aku seriau... mcm2 kejadian kena gigit dah terjadi pd aku...huhuhu sabo je la...

sblmni, aku slalu gosok pki jari je....hehehe...tp dh xtahan kena gigit jek, aku belikan la berus gg yg sarung kat jari tu...hehehehe skang jari mama dah ada shield...tp apa yg jd, dia g nyonyot plak ms aku gosok gg dia...

aku prasan, adam ni suka mkn coklat...xkisah la bg apa pun, janji perisa coklat...nasi ke bubur dia dah xmau mkn sgt..tp hr tu aku wat nasi ayam, dia mkn plak nasi ayam tu...byk plak tu...huh!! dia suka mkn nasi ayam plak...xkan la hr2 aku nk wat nasi ayam? bila aku wat nasi putih ngan sup ayam, dia xmau plak...sabo je la...

korang leh suggest x apa2 mknn yg sesuai utk bb mcm adam skangni? dia ni terlampau memilih la...aku ni memilih mkn ke ms pregnant dulu????#@!$#@$#@$@!

2 comments:

$ue @nim said...

still breastfeeding lagi ker?.. adam x gigit ke time dia isap susu tu... baby aku ni, gigit ngan gusi pn sakit la..skang ni cam nk naik gigi jer.... psl makan, dia belasah je sume skali.. :D

nanazack said...

bf lg sue....mau nye dia xgigit...huhuhu tahan je la ms dia gigit tu...ekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...