Friday, November 13, 2009

jalan2 cari pasal lagi...

smlm abg xkeje..dpt cuti sbb ahad hr tu kena keje kan... so smlm pg2 dlm kul 9 lbh ( pg ke? hahaha) dh kuar umah berangkat ke KK sbb nak setelkan bebrape hal bank, hal celcom la, n mcm2 lg la... cua ca di pg hr mmg indah.. cerah saje...tp sape sangka, rupa2nye ujan dlm kul 1 lbh...hehehe.

nak blk dah....

bang... gelap la....

yg si kecik ni pantang org amik gambo dia...pose aje...

bila sume hal dah setel, perut pun dah isi, kami pun nak berangkat pulang ke sepanggar... cuaca plak ms tu tgh ujan lebat...dlm kepala dh plan, ni kalo dpt tido, best ni...hehehe... skali tiba depan one borneo, banjir la plakkkk!!!! cuak la jugak sbb leh thn gak banjir tu sbb kwsn jalan raya tu rendah ckit...tmbhan plak, ada keta kelisa sangkut plak...bak kata abg," ikan kalo dah jumpa air, mana nak keluar"...huhuhu sabo je la...disbbkan ada lbh kurang 10min lg nak smpi umah (nak kira pki kilometer aku xtau) tambah plak lum zuhur lg, so kteorg cadang masuk ke one borneo je la...solat kat situ n tggu smentara nk tgu banjir reda....

parking keta kat atas..kononnye takut parking bwh, nnt banjir, abis la keta... skali g parking atas, atas plak abnjir...hua hua hua...camno nie????pekerja2 kat situ tgh bertungkus lumus mencedok air utk dibuang....mcmne la sistem bangunan diorg ni kan...ni yg wat gerun je...sana sini bocor bila masuk dlm bgunan tu....

dah smpi sini, pas solat, kteorg just abiskan masa dgn pusing2 je la, sbb mmg xplan apa pun nk shopping...last2 g survey farmasi je...tgk2 supplement.... last2, ada gak la dlm 5 jenis supplement yg kteorg dah rembatssss....berbaloi2 wei....nnt aku citer lg k???


banjir woooo...


2 comments:

Zuri@ni said...

risau la banjir2 nie...

bab supplement tu yg aku nak dgr tu :D citer yer!

nanazack said...

>>zue..
nsb baik la umah aku ni kat atas bukit...tp takut gak kalo jd benda lain... mintak2 la dijauhkan...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...