Wednesday, November 11, 2009

nak wat apa ye??

apa nak wat ek hr nie?

masak? hmmm brg2 byk xcukup...lunch plak abg xblk, so takat masak sardin je dah cukup utk aku...nnt lbh leh wat nasi goreng sardin utk bfast esok...

adam? hmm...tgh syok tido ms aku wat entry nie...tmbh plak ujan...tp xrs sejuk pun...biasa2 je kat sini....hujannn???? alamak, jgn la menatang tu masuk umah lg...takut plak aku bila teringat blk kes mlm tu...huhuhu nsb baik ms tu abg ada kat umah...

surfing??? dah mcm2 blog aku surf...skali leh plak terjumpa blog psl company aku keje dulu...hahaha..hidup lg rupanye manusia2 tu... lantak korang la apa nk jd... malas aku nk amik tau.. ada aku kesah????

solat? alamak...aku lum zuhur lg la...hehehe...k, cau cin cau....

6 comments:

FaraMie said...

naa..binatang apa yg msuk umah ko time hujan ni

nanazack said...

>> farah..
yg byk kaki tu..huhuhu

Kelkatu Biru said...

aku ingat en. Uuuular...tp byk kaki ek...
lipan ke?
lipas?
ulat gonggok?
ulat bulu?
labah-labah?

nanazack said...

>>isyah..
kalo takat ulat gonggok, aku x heran pun...kekeke...yg ni lipan la... ada skali tu, tgh2 aku mop, menatang tu kuar dr rambut mop...terkedu aku dibuatnye sbb sblmtu aku perah bagai nak rak pki tgn je...huhuhu...seram bila ingat blk...

iu rf said...

lipannn..??? menakutkan...!!!

nanazack said...

>>iu..
mmg menakutkan..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...