Wednesday, December 16, 2009

uncle santa n auntie angel...

layannnnn.....

mula mula dia malu-malu...

time ni dah kecut perut, pastu melalak...uwaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

gambo ngan mama lg best kan? *wink wink*

tgk la tu, dia dh duk pegang tudung aku...

ishhh...apa fesyen la bju aku terangkat tu....huh!!!....

**iu, nmpk x putih2 kat gambo ni? ni la snow buih yg aku ckp tu...hahaha.....

**ni kat 1 borneo....dah happening nak sambut krismas ni....mcm2 menatang dh dlm tu...snowman la, rusa la, santa gemuk ada, kurus pun ada...yg pasti, adam melalak bila ajak amik gambo...hua hua hua...


7 comments:

Zuri@ni said...

1) Adam, lain kali nampak santa gemuk tu, tarik janggut dia kuat2 tau, tengok sapa nangis lg kuat, adam ke santa gemuk, hehehe

2) Bila dah dukung anak nie, baju mmg dah takder rupa dah :D kalu aku, tudung tu memanjang senget sebelah, pastu terangkat, macam aku mmg pakai gitu plak...padahal masa nak kuar umah tu, sket punya elok aku labuhkan + center kan...tu x masuk lg bab kedut, malas aku nak iron baju, hehehe

nanazack said...

>>zue..
masalahnye bila adam nmpk santa je dia dah nak nyorokkan muka dia...heehehe

masa nak kuar umah punye la cun melecun...bila dah start pegang adam, hancur la penampilan ku...kah kah kah....aku mmg dah lama giler xiron baju + tudung...huhuhu

Kelkatu Biru said...

1. bukan korang jer penampilan hancur lebur bila pegang anak...aku pun...aku ade dua lagik...ha ha ha ha ...hilang hilang cun aku..ngeh ngeh ngeh...tumpang perasan jap...

2. muka dak adam ni sebijik sebijon lar muka ko nana...tak caya? tengok gambo ko ngan adam tu...ngan mata, hidung dia...pipi...tapi tone lari sket lar...mama die kalah...

iu rf said...

1. ye aku npk buih2 tu...cian2..ekekeke..

2. aku pn bile angkat bb ni.. ha.. samelah..ntah ape2.. pastu aku wat tak tau jekkkkk...hahahhaha...

3. yg seblah santa gemuk tu ape nama ddierr... xpernah nampak pon...ala yg pakai baju putih tuuuu....hohoho

nanazack said...

>>isyah..
xpe isyah..biar kte perasan sendiri jek...hahahaha...tu la, bru ada sorg dh mcmni, kalo 2 @ 3...abis la aku...ngeh ngeh ngeh...

sama ke muka aku ngan adam?tpkalo tang isung mmg xleh nak nafikan... sama2 temek...hahahaha..tone kaler ikut papa dia..kalo ikut mama nye, hancusss la...(ni yg nak tepek SPF50++ ni...hahahahaha)

>>iu..
tu la iu, wat xtau je la kan...tp nnt org duk sibuk gak nak main anak kte...hihihi

yg sbelah santi tu xtau la...pari2 diorg kot...kalo tgk patungnye, ada pegang alat muzik...aku pun xtau menatang apa la tu...hehehehe

$ue @nim said...

ish..ape la adam ni. ank tentera mana bule takut.. hehehe.... :D
tu la org kata... kalu dh ada anak kecik ni, ssh skit la nk pasang badan.. kalau org kelate kata, tok leh nok jjangok doh la kalu ado anok gak.... ala kadar je la...

nanazack said...

>>sue..
adam ni pemalu orgnye..mcm mama dia gak tau..ahaksssss...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...