Friday, March 5, 2010

alhamdulillah...mmg kami ada jodoh...

tgk topik kat atas tu....jodoh????...

alhamdulillah, mmg kami dijodohkan dengan rumah itu :), walaupun sblmni tuan rumah tu kata ada penyewa lain yg lbh cepat....tapi dah mmg ditakdirkan rumah itu milik kami...(tp bkn la milik sepenuhnye, cuma menyewa jek... :D)...

ms abg dpt arahan kena belayar tu, mmg kelam kabut jd nye...ye la, igtkan dh xperlu belayar skangni, tup tup kena menyelam...tu yg sume urusan terbantut....tuan rumah tu plak tau abg kena blayar sbb mmg abg dah infom nk postpon sign agreement ms tu, tp mgkn tuan rumah tu xbrape paham lg dgn keje abg mcm mana agaknye...ye la, kalo dh kena blayar tgh laut @ menyelam, mana nak ada line tepon...tu yg bila dia contact xdpt, dia igtkan kami pun main2 aje.....

tp xpela, tu sume dah lepas, dan skangni aktiviti membungkus brg2 plak...ahakssss...ada sape2 nk tolong tgk??????? hehehe.... kami duk sana start bln depan...so, kalo xberupdate, paham je la ye... :)

semoga kami dpt menjalankan kehidupan yg lebih tenang, aman, damai dan bahagia di rumah itu...AMINNNNN.... (^_^)

8 comments:

$ue @nim said...

alhamdulillah.. kalu jodoh x ke mana... skang ni sesi mengemas lagi la.. xpe.. nnt adam bule tlg.. adam kan dh besar.. JODOH tu kat mana lak nana... dpt umah teres la ek... ok la tuh.. hrp2 jodoh ni berkekalan.. hehehe..

jodoh... jodoh... :D

nanazack said...

>>sue...
tu la, skang sesi mengemas la plak...pun tensen gak ni nk ngemas2...huhuhu..dpt kat telipok gak sue, tmn sebelah ngan umah abg ko tu...dekat jek...hehehe..umah teres ni..mmg kami cri teres plak skangni...xlarat la apartment skangni..skt MATAAAAAAAA!!!!...huhuhu

$ue @nim said...

alhamdulillah... akhir ketemu jua jodoh ko ngan teres... nnt kalu aku gi umah ko(insyaAllah), payah naik tangga.. hehehe

nanazack said...

>>sue..
itu tangga, aku mau kasi gate.. skang mission nak cri baby gate plaksss...

Anonymous said...

ermm...alhamdulillah...umah sewa pon ok gak..aku pon skrg dok umah sewa lg...kalo x aku pon kena cr umah lain cz owner umah nie dapat tau hb aku beli umah dia terus mau kasi org lain dok umah nie...tapi...dah jodoh gak kami ngan owner nie...dia kasi time sampai bulan 8 thn nie...bersiap sedia laa...harap2 umah baru tu leh siap thn nie gak....hehehhehe....

-suriani-

nanazack said...

>>suriani..

tu la, hrp2 umah ko dpt siap thn nie... :)

Nina and Zara's Mum said...

nana.. umh br kt ner?
abang ikut TAR ke? hehe...

nanazack said...

>>effa..
umah sewa baru kat putera perdana...hehehe...nnt jemput la dtg umah (tunggu kteorg pindah dulu..ekekeke)

TAR tu apa effa?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...