Tuesday, March 16, 2010

happy birthday!

semalam (15 mac) adalah besday mak, papa n abg rosli (abg ipar).... diorg dah celebrate awal2 pun mlm isnin tu... aku gak yg terkontang kanting kat sini...takat dpt bg ucapan je la...huhuhu

anyway, mak, papa n abg rosli, nana ucapkan selamat ulangtahun yg ke 62, 66 n ? abg rosli bpe ek???hehehe...xtau la... semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, dikurniakan kesihatan yg baik, sejahtera hidup... nana syg mak n papa.... I LOVE U SO MUCH!!!!!

mak n papa

long, abg rosli n iman

4 comments:

FaraMie said...

bestnya mak ayah tarikh lahir sama..bole celebrate skali..kan best kalo aku ngna laki aku pun tarikh bedaynya sama gak

nanazack said...

>>farah..
ha'ah farah..bestkan kalo tarikh lahir sama...mcm parents aku ni, tarikh je sama, tp tahun je lain2...hehe

Kelkatu Biru said...

hwa...fes time aku dengar ni...;)
dlm femeli aku lum ade lagik yang cenggitu...tapi besday aku, aku share dgn 4 orang lain dlm ahli keluarga besar gabungan dua dua belah mak abah aku...heheheheee

nanazack said...

>>isyah..
kira ok la tu dlm famili bsr ada gak yg sama DOB ni..mcm aku xde pun.. kalo kwn2 tu ada gak la...tu pun sume pompuan...laki2 xdok lg...ngeh ngeh ngeh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...