Wednesday, July 27, 2011

hati berbunga-bunga (^_^)....

sejak ptg semalam, hati niberbunga2 je...hehehe... apa x nye, abg dh selamat sampai ke rumah....dah lama rasanye xkena tinggal lama mcmnie...hehehe...takat seminggu je...dulu kena tggl 3 bulan, ok aje...(ye ke ok?)

yg plg excited skali, dh tentu la adam...mula2 tu malu2 plak papa dia dh ada, lepas tu dh xdenye mal2 lg dah, siap main wrestling lg ngan papa dia....tp smlm tgh hr adam mmg rindu sakan aku rasa...mana x nye, ms aku ajak dia tido, dia nangis2 xmau, tp last2 dia ikut gak aku masuk bilik....pastu amik bantal n selimut papa dia...tgh hr buta tgh panas2 tu pun boleh dia selimut badan dia ngan selimut papanye...tido pun pki bantal papa, xpki bantal ben 10 dia pun....huhuhu...mgkn kali ni dia btul2 terasa kot papa nye xblk2....seb baik la aku mmg plan nak bersalin kat cni je, kalo dibuatnye aku bersalin kat kg, ntah camne la ngan adam nnt ek???

setelah seminggu xkeluar rumah, ptg smlm pas minum2 n mandi, abang ajak keluar...bkn g mana pun, takat g 1Borneo je la....just nk entertain adam sbb dah seminggu lbh xjejak kaki kat ctu kan...hihihi bkn ada apa pun kat ctu, just bwk dia g tmpt mainan je....pastu aku ajak shopping brg dapur skali sbb mengenangkan mggu depan dah puasa, so, penuhkan la kabinet  tu ngan apa yg patut.... aku kalo boleh nak elakkan shopping hjg mgu ni sbb kompem org rmi punye...ye la, gaji kan dah masuk,pastu nak sambuat puasa lg, mesti la org rmi....xsanggup la aku....baik prepare awal2.....dan di kesempatan yg ada ni, aku ingin ucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN...MUDAH2AN AMALAN KITA BERTAMBAH DI BULAN MULIA INI....AMINNNN (^_^)......

** mgkn terlampau rindu kat papanye, adam skang mode batuk n selsema pulak.....(-_-)

2 comments:

3uri@ni said...

Aku semalam konon nak shopping barang nak prepare puasa sekali, tp last2 shopping list tertinggal (bukan reti nak tulis dlm hp =p), jadinya banyak jg la yg tak beli lagi.
Kalu shopping brg umah, benda pertama aku ingat mesti sabun, hahaha

Selamat berpuasa (^__^)

nanazack said...

>>zue..
aku dh lama gila xwat shopping list.. beli mana yg igt je la...mmg akan ada yg termiss la tiap kali shopping...hihi.. tp smlm laki aku pun tanya aku, "sabun ada lg x?".. hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...