Friday, August 5, 2011

PENAT T_T...

hr ni penat sbb layan semut2 kat kabinet...uwaaaaaaa, abis stok kopok n kepek aku....cendawan telinga keling pun abis kena mkn ngan semut...biskut tiger adam pun abis kena tebuk...yg slmt biskut cheese adam, tu pun hmpir2 kena tebuk....huhuhu

yg plg aku seriau skali, bila terpandang semut merayap kat stok susu adam....adeh, cpt2 aku cek..seb baik xbocor packingnye....kalo bocor, mau aku BERTUKAR jd apa2 super heroin xpela pastu fire sume semut2 nie....huhuhuhu...serunding pun seb baik slmt...

utk kesekian kalinye, kabinet aku menjadi kosong semula sbb sume stok tu dh slmt aku humban...huhuhuhu.....

***angin tetiba jd kuat...ampaian tumbang plak...huhuhu. try agkt, tp xlarat...suh adam tolong agkt baju, bila nmpk kucing, abis dia lari tempiaran...huhuhu...nak xnak, kol abg suh blk jap agkt ampai...uwaaaa

6 comments:

3uri@ni said...

Ko kena beli esbok yg bapok besar giler tu na, pastu ko sumbat semer barang2 dlm tu, abis susu adam pun simpan dalam tu, senang, kalu tak sayang makanan kan.

Umah aku akhir2 ni semut mcm dah kurang sket, kalu tak berenang2 dlm mineral pot aku tu, sakit hati tau

nanazack said...

>>zue..
hahaha, esbok yg mcm lemari ada 4 pintu kan...hehehe...hajat dihati nak aje beli yg mcmtu, tp pintu umah xmuat weiiii...ngeeee

sblmni dh kurang, aku rs ubt semut dh abis tempoh agaknye, tu yg dtg blk semut2 nie...hangen 1 bdn ok...ni pun bru bgn dr kelepakan...huhuhu

3uri@ni said...

[nana]>> haha tak muat pintu (^O^)
umah ko tak pakai sliding door eh? Senang kan tak pakai sliding door. Aku mmg menyampah sungguh umah aku ni. Sliding door ni pada aku MEMERANGKAP HABUK NGAN SAMPAH SARAP aje kat slide dia tu. Payah nak bersihkan. Nak kena pakai vacuum jugak kalu kat area situ

nanazack said...

>>zue..
pintu utama pki daun pintu je...kat master bedroom bru ada sliding door..aku plak xsuka ada sliding door sbb nyampah nak pasang langsir besar2...hahaha...sbbtu aku xnaik2 atas lg...duk tido bilik bwh je nie...

~Huang Yo Shi~ said...

aku setuju dgn zue ttg part sliding door yang menjadi takungan habuk2 tu...tensen tau!!!

aku rs nak tukar je pintu umah aku...

-yg benar --> i-syah...aku dah tukar nama ;p

nanazack said...

>>isyah..
mana plak ko dpt nama nie??? tekejut aku...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...