Tuesday, November 1, 2011

1.11.11

as requested by ZUE....







ni yg latest....ada lg latest, tp mls nye nak transfer file...hehehe...

4 comments:

3uri@ni said...

Hehe, thanks (^__^) ari tu tgk cam muka adam, ni nampak lain sket, budak2 muka berubah aje, hehe

Muka mamanya yg latest bila pulak nak tunjuk (-__^)

nanazack said...

>>zue...
biasa la kan, baby lg, berubah2 la mukanye...tp la ni hidung dia ada tinggi ckit la dr abangnye...hehehe

muka mamanye??? hua hua hua...sabo ye...blum dpt capai berat ideal lg...kekekeke

zana said...

adam ikut muka khairi kan...khabir ni x tau lagi...wani ikut kamarul..

nanazack said...

>>zana..
aku pun xpasti la, ada yg kata adam ni muka sebijik mcm aku la, ada yg kata muka papa dia la...lain org lain kot pandangan matanye,,,hehehe... yg khabir ni plak mmg xdpt nak trace lg ikut muka sape...hehehe...tapi makin debab lerrr...xlarat aku nak dukung lama2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...