Monday, December 19, 2011

1 Malaysia Theme Song

salam semua...haiiii, lama giler x berupdate...payah skangni nak duduk lama2 depan lappy ni...smpi kan lappy pun dah berabuk ok...yg rajin guna pun cuma adam sorg wat main game bowling dia tu...aku ni takat bukak fb pastu terbiar je la mcmtu....kalo ada komen atau msg, takat leh tgk skali lalu je la...adehhh, bila nak back to normal nie?????

xde apa yg nak kongsikan citer skangni just nak kongsi lagu peberet adam skangni...tu dia lagu 1 MALAYSIA.. pantang keluar kat tv, mula la dia stop sume keje2 dia pastu duk menyanyi2 lagu nie...khabir tido pun dia hentam nyanyi sekuat hati dia...LOL...nangis mama mcmni tau...dah le si kecik tu telinga nipis...huhuhuhu...

k a, layan je la lagu nie ye...



2 comments:

3uri@ni said...

Tak dpt berita pindah lagi ek?
Budak2 suka lagu2 yg nyanyi ramai2, ala2 patriotik sket kan (^__^)
Adam suka tak lagu "senyum, tak perlu kata apa2"?
hehe

nanazack said...

>>zue
insyaAllah, kalo xde apa hjg mggu ni nak tgk umah yg sedia ada tu dulu, kalo ok hjg thn (ceh!! mcm lama je lg bunyinye kan...hahaha) packing terus..

lagu senyum tu adam xpnh dgr lg..tp kalo lagu stacy dia tau wooo!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...