Tuesday, December 20, 2011

birthday boy in advance

smlm akhirnye aku baking gak setelah bpe lama aku x membaking kan....ni pun sbb adam la...mama tau la besday adam nak dekat, tp tggu la papa blk dulu...tp dia xsabo gak...hari2 dia tunjuk gambo indulgence kat aku....adehhh!!!, ibu mana yg xtersentuh hati kan kalo anak dah mintak hari2...huhuhu..dh ler aku dah lama xkuar dr base ni...bkn sbb takut nak drive tp takut xdpt masuk blk dlm base ni plak...hahaha...dh la pki keta sewa, pas famili xdak plak tu...ngeeeeeeeee...last2 buat je la kek coklat nie...ni pun aku dh derhaka kat resepi asal sbb nak ikut kesesuaian bahan2 yg ada kat dapur tu...huhuhu....mana yg ada je la....janji adam makan...(^_^)...

chef kecik sdg menabur stars atas kek nye ye....

hahaha...comot giler kek kali nie...1st time topping pki serbuk koko...

adik duduk kat bawah je la ye...keje mama xsiap lg...

starsssss...

suka la tu kek dah siap...

siap sedia nak tiup, tp snap dulu sbb nak send kat papa...

pagar depan dh xde pun susah nak tiup...apa laaa..


jom makan!!!!

4 comments:

3uri@ni said...

Ko ckp pagar depan xder tu, adam cabut gigi ke?

Aku geram, geram, geram la ngan Khabir nie, eiiiii, rasa can nak cium2 je dia taw!

nanazack said...

>>zue
cabut gg??? bukan laaa..gg dia dah reput belah depan...huhuhu...susu aku xcukup kalsium kot dulu...

KHABIR RELA JE KENA CIUM...KEH KEH KEH...

3uri@ni said...

Happy birthday in advance utk adam ye (^__^)

nanazack said...

>>zue..
tq acik zue (^_^)...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...