Sunday, April 15, 2012

Hujung minggu...

Macam biasa la, hjg2 mgu ni xde aktiviti sgt selain bfast kat luar n jln2 kt pasar tamu. Hr ni xbfast kt luar, makan kt umah je... Wat mi goreng je... Pastu ajak Abg kemas2 umah..haisshh ada lg brg xjumpa ni... Bila dah bosan, aku ajak Abg keluar, sekaligus lunch kt luar la ye....haha mls nk msk sebab pnt! Alasan!!!!

Mkn+shopping pastu blk bilik transit Abg... Solat n rehat kan bdn jap bg anak2 tdo...kul 3ptg gerak semula... Mula2 nk ajak Abg g akuarium, tp cancel... Abg ajak beli donut sdp n popiah... Aku suh beli lebih ckit sebab nk lepak2 kt tepi pantai... 1st time duk tepi pantai dan Abg tau....haha haha

2 comments:

3uri@ni said...

Aku weekend pun jarang masak penuh, mesti ada jugak part makan luar, hehehe abih, bila lagi nak relek2 makan luar kan, hari keje dah suntuk pulak masa

nanazack said...

Tu la Zue, kt Labuan ni aku kuar jln ms wiken je... Weekdays mmg duk umah je sebab xde hala tuju Kalo keluar pun...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...