Monday, November 19, 2012

(-___-)

Hmmm...hr ni xtau nk wat aktiviti apa...nk masak2 mls sungguh...sup ayam smlm utk budak2 ada lg..mama pnskan je la ye anak2...huhuhu...utk mama, takat goreng ayam je la....lg pun pg td dh bfast heavy....wat benjo n masak megi ayam ltk sawi+telur+cili padi sebatang...hehehe. adam suka je la bila dpt mkn megi...hmmm skali skala je tau.....not good ok...

sblm papa g OT, kami mcm biasa la g beli groceries...penuhkan esbok dgn segala macam mknn...ntah nk masak nye bila xtau la...huhuhu...ms duk belek2 nk beli fish ball, skali ternmpk la angry bird....terus amik 2 paket yg kecik..nk try test la kononnye....sbb slalu benor tgk kwn2 kat KK tu bg anak2 dia mkn ni...mcm sedap je kan....so td try la rebus...suh adam mkn, hmmm hampeh, xlayan lgsg dia....penat tau mama rebus...huhuhu...yg dia tau angry bird ni main game je bkn utk dimakan...huhuhuhu.. last2, mama la kena mkn...

3 comments:

3uri@ni said...

Eh, tak pernah tgk la angry birds tu...anak beranak sosej ke apa tu?

Mak aaaiii, terer perut ko makan megi pagi2, kalu aku, abih la serba tak kena satu hari, rasa sebu la, kembung la. Kalu nak makan, kena time tengahari-petang sket, tu pun berapa bulan sekali je kot. Kalu bujang dulu, selamba bedal megi tom yam wat bekfast!, hahaha

nanazack said...

ha'ah...rs mcm mkn sosej atau mcm mkn fishball gitu la...dia dr ikan tu... rs boleh tahan, tp apsal la xde bentuk stoberi...huhuhu

kalo megi skangni, aku cuma leh mkn perisa ayam je zue...tom yam mmg lgsg dh xbleh masuk....kari pun jap ok jap xok...asam laksa ok, tp adam mana mkn asam laksa kan...huhuhu...perut dh xmcm zaman studi dulu laaaa...huhuhu. tu pun kekadang masak 1bgks pun xabis...slalu mmg kongsi berdua ngan adam je...tp bila kongsi, mcm xcukup plak...hahahaha....

3uri@ni said...

Hahaha, megi mmg tak boleh kongsi, tak cukup (^o^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...