Saturday, November 17, 2012

Mlmtd g jln2 sbb budak2 xgheti duk diam... Tmbh plak nk kena tgl ngan papa nnt... T__T....

Kebetulan Ada fun fair Kat bandar tu... G la singgah... Skali gerimis plak... Adam dh melonjak nk turun... Yg khabir dh teruja semacam... Payung Ada 1 je.... Adam ngan papa pki topi, mama pki tudung... Khabir je kepala togel... Last2 warning Kat khabir, kalo nk turun, kena ltk kain Kat kepala...

Hahaha, xtau angin baik mana la tiup, dia Redha je bila aku pki kan napkin Kat kepala dia tu... Sepanjang jln2 kt ctu, dia xhirau lgsg ngan kain tu... Bila blk n naik je kereta, terus dia bukak...hehe...

2 comments:

3uri@ni said...

Reti pulak Khabir mama dia bg syarat mcm tu, hehehe comel sangat2 tgk dia pakai serkup kain tu (^o^)

nanazack said...

tu la zue, aku ngan khairi pun terkejut gak sbb dia xkisah plak ngan kain tu...kalo x, nk pakai kan apa pun xbleh sbb dia ni jenis cpt rimas..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...