Wednesday, February 13, 2013

WW1 : sepetang bersama kawan2 dari KK


terima kunjungan teman2 dari KK...ekceli kapal husband diorg ada kat labuan ni, so dh tentula amik kesempatan cuti2 CNY ni wife mereka turun sini plak...hehehe...terima kasih byk2 pada kak amy sekeluarga dan doc ila sekeluarga ye...nnt kalo cuti di labuan, singgah la lg ke teratak kami yg xseberapa ni...sori sgt2 sbb xdpt nak jamu best2....gara2 tragedi mi lembik plak hr tu, last2 mkn mknn instant je la...huhuhu



adam with abg affi...adam nak ngendeng ipad abg affi tp xdpt...hehehe..apa la adam ni...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...