Wednesday, February 13, 2013

WW2 : sepagi di kolam

raya CNY yg kedua, tak tau nk ke mana, so ajak papa g kolam...hr tu dh survey kat resort ni, kalo takat nk mandi je takat kena rm15 utk dewasa n rm7 utk kanak2...kalo kat grand dorsett, agak mahal sbb sekepala je dh rm20..huhuhu..kat cni yg best nye, segala tools utk beginner dh disediakan...so xperlu risau ye kalo xde pelampung ke, atau board apa tu yg nk blaja berenang tu....adam just bawak jaket pelampung dia tu je la...

sblm mandi, kte pose seksi2 dulu ye...hahahaha


budak kecik ni, mula2 mcm mls je nk join...takat nk duduk kat tepi kolam je sambil rendam kaki n kocak2 air...pastu bila dpt board tu, sikit2 dia ke depan...last2 bleh plak dia jatuh dlm kolam...huhuhu seb baik la papa sempat selamat kan adik ni..mama masa tgh blur habis sbb dh la tgh xsihat ms tu..jd plak mcmni...tp alhamdulillah, sume nye selamat...n lepas dia terjatuh tu, igtkan dia serik, lg dia suka ada la...sikit2 nk terjun...kami punye la risau, dia bleh rilex je terjun dlm kolam tanpa pelampung....huhuhu..


last pose dr adam....dia takut2 berani je tu lepas bape kali kena marah ngan papa...kaolo tgk adik swim, lg terror berani adik dr abg nye...hehehe



2 comments:

3uri@ni said...

Amboi Adam, makin bam-bam nampak ^o^
Seronok school eh ^_^

3uri@ni said...

Yey Khabir dah tak takut mandi kolam ^o^

Sini ujan jer, kang esok lusa kalau cerah, nak gi bawak Naurah mandi2 lah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...