Wednesday, August 28, 2013

khabir oh khabir...

budak ni sejak baik demam, makin menjadi2 plak lasaknya...nak masuk 2 tahun la katakan...dah besar la kononnya...asal buat apa2 mesti akan sebut 'good job!'....ni sme pengaruh gajet...mana yg baik mmg bagusla..tp mana yg xbaik, mmg kena babap ngan mama la...grrrrrr

milestone yg terbaru dr khabir, dh pandai conteng dinding n lantai.....adoiiiiiiiiii, ni yg mama xgemar...pakai crayon plak tu....kalo lantai ok lg la leh hilang ms mop...tp dinding tu, alahai....sakit mata mama dik oiiii....


ni bru ckit...pantang mama masuk toilet je, mula dia wat mural kat bilik T___T

bila dh sihat, asyik buli abang je...

dinding yg dia sandar tu ibarat white board dia...huhuhu

2 comments:

3uri@ni said...

Besar kemain white board ye ^o^
Naurah ari tu ada la kejap musim dia buat mural, jenuh tau aku lap sket2 nak kasi hilang, last tanggal ngan cat dinding sekali ^o^

Conteng lantai okaylah, wipe ngan wet tissue pun jalan, tp dinding jugak yang dia nak kan - GOOD JOB Khabir! Hahhahha (Anginnnn je mama kan, kihkihkih)

Nana Zack said...

masalahnya adam xpnh buat pun mcmni ms kecik2 dulu...adam yg miss milestone ke atau khabir terlebih advance aku xtau la...huhuhuhu...puas la aku bg kertas besar saiz A3 tu, pun nak conteng dinding gak...huhuhu... good job sgt la kan.... sabo la mama ye...grrrr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...