Thursday, September 19, 2013

T___T


4 comments:

3uri@ni said...

Cuba campur ngan flavour yg dia suka, campur ngan air kotak apa2 la, stoberi ke coklat ke
Sabo ye mama khabir ^_^

Nana Zack said...

asal air bersusu je mesti dia xmau.. yg aku prasan dia cuma minum air milo+susu pekat (sng citer milo ais la..huhu). teh bunga, fresh oren...huhuhu high taste ok tekak khabir ni...takkan la tgh2 mlm aku nk wat fresh oren bg kat dia :P..

$ue @nim said...

skang ni khabir minum susu cap 'gantung' lagi ker.. aku x leh nk bgtips la kat ko sbb aku memang ajar anak2 aku dl dari kecik lagi ngan susu formula... cam skang ni ank aku dah mcm x nk susu lagi.. tapi kesian bile piker dia br 2 thn ++.. last2 aku beli susu yg ade perasa.. skang ni aku tgk dia minum ok je la.. mungkin sbb perasa coklat, dia igt air milo kot...

Nana Zack said...

hai sue...lama xdgr kabo ko...huhu..

khabir masih bf lg ni...ni pun aku mati kutu xtau mcmne nk pujuk dia minum susu formula...bila dia merajuk, dia cuma minum air masak dgn teh bunga je la....aku dh try ltk milo dlm susu pun dia xmau...tp kalo milo + susu pekat mmg laju la dia minum...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...