Wednesday, October 9, 2013

Work out

Alhamdulillah, ni bln kedua aku rajin wat work out yg ringan2 je.. Dh jd hobby plak skangni.. Xde guna apa2 alat bantuan pun, just exercise sendiri berpandukan gambar2 Kat fb Kevin Zahri n tgk YouTube... Heheh

Dah kurus??? Kang kalo kata dh kurus, terkejut plak kan..hehe.. X lagi tp rs cergas la... Bdn belum fit lg.. Yg tu plg penting kan, kena fit kan dulu..

Ha, yg ni bru beli Kat daiso last week... Ni guna Kali kedua sbb hr tu bru guna Skali, terus Ada mslh kesihatan plak..huhu.. So hr ni bru continue work out..

Kasut ni dh jd Tukun tau sbnr nya.. Pernah pki sekali je.. Beli pun sbb ms tu Ada senamrobik kt unit Abg ms kt kk dulu.. Pastu terus simpan masuk kotak..hahaha.. Sblmni work out x pki kasut, kaki Skt.. Ni bru teringt kn kasut ni..hehehe.. Happy work out!

4 comments:

3uri@ni said...

Wahh!!! Semangat betul work out ye ^_^


Eh, yg kaler pink tu tali skipping ke yg exercise grip2 kt tangan tu?

***Aku hari2 exercise jugak dekat beskal baba Naurah, dekat ye, bukan pakai, hari2 menyapu DEKAT beskal dia, kihkihkih

Nana Zack said...

smgt tgh berkobar2 ni...hehe kang bila dh mls, pandang ckit pun xmau..
tu tali skipping zue...siap dgn counter skali...cri kt daiso je..

xpe, menyapu pun exercise gak...hee ayat penyedap hati

$ue @nim said...

cayaaa la korang berdua.. bekerja keras nk soh kurus.. tapi yg aku pelik, nape org yg mmg kurus keding cam korang nk lagiii kurus... aku yg bertambah' sihat' ni x smpt pn nk work out segala mala tuh.. hehehe... tapi bile tgk semangat kwn2 ni, rase cam nk follow la plak..

Nana Zack said...

sue, ko kata aku kurus? alhamdulillah...ko la satu2nya yg ckp mcmtu...hehehehe...

xpela, wat work out ni xkurus pun xpe, janji badan sihat kan (^__^)..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...