Wednesday, February 26, 2014

kepala ting tong...

sabtu baru2 ni, mcm biasa la kuarters ni buat aktiviti sukan... kali ni buat game badminton..n seperti biasa semua rumah hantar wakil, (bapak2 budak la semuanya)...kali ni group pegawai kalah, dapat no 3 je...hehehe...xdpt hadiah pun, abg kata dapat penat je...hahahaha...performance abg ke laut katanya.. ye la, dah bertahun abg xlayan badminton...last ms kat unit kapal selam rasanya... selebihnya banyak pada futsal ngan bolasepak je...skali bila dh pekena badminton, esoknya terus surrender skt badan...kekekeke...


ni budak dua org ni conquer playground pg tu...xde sapa pun main pg tu...papa sibuk main badminton kat dewan, dia berdua sibuk main kat sini...penyudahnya, mama xtahan panas...khabir mama bwk blk, adam follow papa masuk dewan...huhuhu...cuaca skangni krasa kering semacam je kan....


Dr. Love...hahahaha...sakit apa? sakit hati??? tampal la koyok ye....agagagagaga...



4 comments:

3uri@ni said...

Naurah ngan baba dia bergilir2 demam bebaru ni, mula2 naurah, pastu baba dia, then naurah ngan baba dia sekaligus. Main2 pas baton pulak. Kering betul cuaca ni. Jangan sampai kena catu air mcm kt selangor sudah. Dengar2 N9 pun maybe nak kena catu jugak kan, kt certain area.

Khabir, nampak macam spek gigirl je tu ^o^

Nana Zack said...

x g follow up cek kat klinik ke zue? sbb musim panas2 ni, makin byk plak aku dgr pasal denggi..kami kat sini alhamdulillah, belum ada mslh air...last year je la skali tu kena catu air, tp kat tmpt kami xkena.. apa2 pun stdby je la tong air tu zue..

dah nama pun Dr Love kan, kena la pki pink...hahahaha

3uri@ni said...

Nie dah baik dah demam dua2 tu, alhamdulillah ^_^

Nana Zack said...

alhamdulillah (^__^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...