Monday, February 24, 2014

Naked Nasi Lemak...

kan baru2 ni kecoh tentang chef wan komen pasal nasi lemak MAS bagaikan 'telanjang' je kan... bila aku baca pasal ni, rs syukur je sbb at last ada gak org yg berkelayakan menegur MAS ni.. sbb sblmni kan aku pernah komplen kat blog ni kan psl mknn MAS ni makin teruk sejak jd ahli one world ni...Syabas pd Chef Wan sbb mengetengahkan hal ni...walaupun nmpk mcm remeh, nmpk mcm mentekedarah ke, tp pd aku xberbaloi sbb kita dh bayar mahal2 tiket, mknn takat dpt mcmtu je...

tu belum lg aku ungkit pasal kids meal dia...ada sekali tu ms kami order utk adam dan khabir, cuma dpt main menu dgn buku sudoku tu je...aku pun pelik gak la, xkan la xde air sbb sblmni order akan ada sekali dgn air kotak..xkira la apa perisa pun, kdg2 dpt Milo, dutch Lady atau pun ribena...tp ms tu mmg aku frust la sbb lgsg xde air...air mineral pun diorg xbg...apa lg, abg xpuas, terus je komplen kat stewardess...boleh je stewardess tu kata dia xtau sbb pakej dtg mcmtu...nk aje aku ckp B*NG*K...kang kalo anak tercekik, mcm mana kan? pastu baru la dia ckp, "ha'ah, betul juga tu...xpe, nnt saya cuba carikan air kotak utk anak2 encik"...apa la kan, nak kata diorg xcek dulu, mknn tu diorg akan pnskan dulu, xkan la mata tu xnmpk xde air kotak kan...kalau dia bg air mineral pun aku xkisah, janji ada air la kan....ni pd aku bkn careless lg dah tapi akal xboleh nk berfungsi dgn sebaiknya...

terbaru ni aku ada terbaca satu komen, dia kata makanan kat MAS skangni dh ok...dah xmcm last year...kalo betul apa yg dikabarkan org tu, alhamdulillah...moga2 menjadi pengajaran pd mereka...

2 comments:

3uri@ni said...

Cakap je b*ng*k lain kali, buat sakit hati bayar mahal2 macam tu. Kot bagi bawak makan minum sendiri takpelah jugak.

Nana Zack said...

hehehe..geram gak ms tu tau..lgsg xfikir ke diorg ni kan...ada bagus gak chef wan tu naik ekonomi class.. terbela gak nsb org2 yg naik ekonomi class ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...