Friday, February 21, 2014

Kufi

sempena hari jumaat ni...
happy sbb at last dpt gak memiliki hasil kufi art ni..

dah lama teringin nk beli ni..tp belum pernah nampak kat labuan ni..kat KK pun aku xpasti ada ke x.. kat online dh banyak org jual tp biasala kalo melibatkan art ni harganya pun agak berseni gak la kan... so yg ni aku rs yg agak berpatutan la harga nya banding dgn yg lain...cuma kos pos je agak mahal n tutup mata je la ms bayar tu ye..sbb yg ni dia gunakan courier swasta..packing dia pun sgt la kemas..bila dpt tu mmg rs puas hati la..tp kalo ada free gift lg la puas hati kan...hahahaha...

yg ni aku beli ayat 4 Qul..agak2 korang dpt baca x? aku? seriously yg ni agak terkengkang2 la nak baca, tp kalo sebaris, insyaAllah aku boleh baca..sbbtu aku pilih kaler rainbow sbb secara xlgsg boleh belaja baca sekali kan (^___^)...

sapa2 yg berminat, try la ushar kat fb org ni... Kufi Store by Karya Kufi.


tp kan, kalo korang tau ada jual software ni atau boleh dpt kan application ni kat mana2, kabo la ye...sbb minat sgt dgn kufi art ni...kalo kat sini dia buat kelas, mmg nak sgt join....

5 comments:

3uri@ni said...

Aku pun suka kufi ni. Teringin nak beli yg Allah & Muhammad tu, tapi tunggulah bila2 dah duduk rumah sendiri. Rumah skang ni, aku tak gantung apa2 pun. Kosong je. Memang takder paku2 pun.

Nana Zack said...

tuan rumah ko mmg xbg paku2 ke? aku dulu ms duduk menyewa pun jenis xde gantung2...tuan rumah xbg..pastu duduk kuarters kat kk dulu, mmg ms tu xde mood nk menghias..so, gantung yg perlu je la..

pastu bila pindah rumah kuarters yg skangni, masyaAllah...punya la byk bekas paku kat setiap dinding...aku siap imagine, apa la org sblmni gantung ek...mmg penuh la paku kat dinding...dah satu keje kami nk kena tampal blk lubang2 tu n cabut paku2 tu..dr setinggi2 sampai serendah2 nya ada paku kat dinding..

3uri@ni said...

Aku tak tau la tuan rumah kasi ke tak, tapi aku yg sayang nak paku2 sebab rumah ni rumah baru kan, aku yg first sewa rumah dia ni, tu yg tak tergamak nak paku. Masa kt kangar dulu, aku gantung ikut paku yg penyewa sebelum tu dah pakukan je. Takder tambah2 paku lain pun.

effa zz said...

ooo... ini kufi art ye. ada nama lak. aku tak tau ... selalu nampak tapi tak pernah ambil tahu. sekarang kena start online balik la. jadi minah pc balik. hahahah...

cantik nana! harga mesti cantik ni kan ??

Nana Zack said...

harga boleh la...huhuhu..minat sgt punya psl kan...tutup mata kejap la ms buat transfer..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...