Sunday, March 23, 2014

Kenduri kahwin

Sebelum balik bercuti di kampung, kami join rombongan kahwin Kat sini dulu.. Pengantin perempuan saudara belah aku, manakala pengantin lelaki orang Labuan.. Disebabkan kami di sini, maka papa suruh kami wakilkan mak n papa..

Kenduri kahwin nya belah malam.. Xsilap aku, ni Kali pertama aku attend Kenduri kahwin waktu malam.. Aku dgn Abg tawakal je la sbbnye maklum la kan anak anak kami ni jenis tido awal..hehehe.. Sebelum bertolak, kita gambar berdua dulu.. Lama xbergambar sama tau..(^__^).. Ni pun suruh Adam, sume gegar gambar nya, ni je la yg terbaik..hehe


Khabir dh start menggaru2 ms ni.. Tanda2 nak tido sudah Mari..huhu..

Pengantin (^__^)...

Antara saudara Mara dr Johor...


Dpt goodies ni ms mlmtu.. Tp tggu, Bkn dpt byk ni je tau, tapi....

Ha, amik ko, 5 mangkuk Skali kami dpt..hahahaha...boleh buat isi lauk ni..kekeke..

3 comments:

3uri@ni said...

Bestnya dapat goodies macam tu, meriah!
Pengantinnya keje kat man? Labuan eh?

$ue @nim said...

1st time aku tgk org b agi goodies cam ni... tapi ok gak, kalu 2 org pegi, dapat 10... hahaa

Nana Zack said...

zue, hehehe mmg meriah dpt mangkuk mcmni...comel2 plak mangkuk tu...xsabo nk rasmikan mangkuk tu...hahaha..pengantin pompuan studi lg amik master kot katanya, yg pengantin laki2 keje KK...

sue, sorng dapat satu je sbnrnya.. disebabkan kami berempat, dpt la 4 asalnya, pastu mak sedara aku bg lg satu sbb dia xmau...tu yg jd 5..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...