Wednesday, April 23, 2014

last weekend

ni citer last week...sume gambar ni amik pki 360 ye...sbbtu gambarnya ala2 mcm ada nur kat muka (bak kata adik aku la...hahaha)...




masa kat taman, sedang kami anak beranak duk berselfie, dtg plak sorang akak ni duk tanya kan kat aku, mana beli benda tu...aku pun kabo la kat dia beli online je...sbb rupanya dia asyik perhatikan kami berselfie anak beranak dr awal...dia kata senang la nak amik gambar mcmni, dh xperlu nk suruh org lain amik kan...kalo suruh org takut kena bwk lari hp nya...huhuhu.. sempat lg tanya, apa nama benda ni? hehehe...

pastu, bila dh tiba waktu nak balik, otw nak ke kereta tu, ada lg sorang perempuan ni tahan aku...tanya kan benda yg sama gak...tanya beli kat mana monopod ni ye? mcm sblmni gak, aku bgtau je la beli online wlupun sbnrnya aku beli ngan nini...hehehe... pastu sempat lagi perempuan tu tanya kat aku, berapa harganya monopod ni...so, aku just bgtau harga average je la, sbb mmg rata2, org jual rm50 kan, wlupun aku dh pernah jumpa org jual murah lg dr tu...

pastu abg plak boleh ckp ngan aku, ni kalo bisnes monopod kat labuan ni konfem laku ni...hehehe..ye la tu, kos nak pos ke labuan pun dah lbh dr monopod nnt...



4 comments:

3uri@ni said...

Aku pun dah beli monopod, dah sampai semalam, hihihi, beli sekali ngan bluetooth shutter ngan fish eye lens. Ingat nak beli shutter yang dah siap2 kat monopod tu, tp dia kata yg tu kena pakai camera 360 je, alaaa, malas la aku, kang makan banyak memori. Jenuh aku nak mendelete. Dulu2 rajin aaa pakai 360, nak bagi wajah ada NUR kebabom, hahhhahhhha lepas tu padan muka sbb hp aku tak cukup memori, hahhahhaha ni hp dah tahap azab sangat dah ni, menyampah betul.
Jadi skang ni amik gambar pakai hp baba Naurah je, teranggg jee, kalau pakai aku punya, terang sikit dari dalam gua je aku rasa, hahhhahhha

Nana Zack said...

hp aku pun camera depan dia dh xsharp..selalu jatuh kot...tp tu la, selagi boleh pakai, mmg pakai je la kan...hehehe..bunyi mmg dh xde dah hp ni...hahahaha...sunyi sepi je, kalo nk dgr apa2, pki earphone je ni...

eh, ko dh beli ek shutter..ala, aku igt ko beli shutter yg biasa tu, baru nk tanya ok x..sbb blutooth aku problem sejak upgrade OS dia dulu...huhuhu...

3uri@ni said...

Aku beli wireless shutter, yg connect pakai bluetooth tu, asalnya berkenan ngan yg shutter yg duk kat monopod tu, senang kan macam tu. Ni shutter aku Naurah asyik jeling2 aje, berkenan la tu, macam remote control kete je kan, hahhha

Nana Zack said...

hahaha..mesti naurah xsabar nk tgu ibu dia beli shuter baru, so dia boleh la mintak shutter lama tu...hehehe.. ha'ah kan, dh mcm remote alarm keta je... ishh, nk beli ke x ek shutter ni? huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...