Wednesday, April 2, 2014

Terima Kasih DRYPERS (^___^)

awal bulan lepas, aku ada buat aduan kat FB Drypers berhubung dengan produk dia yg aku beli masa kat AEON Manjung tahun lepas...mula-mula tu aku xbrapa nk kisah sgt la, tp bila dah byk sgt yg aku jumpa semuanya ada masalah kat diapers tu, aku pun bersuara kat abg...rupanya, abg pun xpuas hati sbb abg pun dh byk kali jumpa masa nk pkikan khabir diapers (kekekeke kantoi laki kena pkikan kat anak..) 

aku rasa dr 56 keping tu, ada la hampir separuh dr nya ada masalah...bila dah dua2 xpuas hati, abg pun cadangkan suruh try buat aduan...aku pun apa lg la, try cari FB dia n kebetulan aku mmg dah Liked page drypers pun...so senang sikit keje kan...terus je buat aduan...alhamdulillah, mmg xamik masa yg lama utk dptkan respon..

seminggu lepas tu, dapat call dr staff bhgn care line kot...so, bila dh bual2 ttg masalah, n bg butiran, terus dia kata nk ganti yg baru..tp dgn syarat, kena pulangkan la yg rosak tu pada mereka...nsb baik la masih berbaki 4keping yg rosak tu sbb yg lain aku dh pkikan kat khabir...ms tu xtau plak nk kena pulangkan, kalo tau, mmg aku dh simpan siap2 la.....so, ptg td, sesi dpt drypers baru...hehehe..mestila suka kan...ye la, bkn murah2...kat sini pek besar tu cecah rm45 tau...kalo kat semenanjung plg murah aku dpt rm32 je...x ke jauh bezanya???? agen dia kat sini pun baik sgt, care line yg kol aku tu, en fadil tu pun sgt baik...terima kasih sebab prihatin dgn masalah kami...khabir ni mmg boleh pki Drypers je, cubala tukar yg lain, abis meruam...dia xmcm adam ms kecik2 dulu, boleh pki apa saje brand, murah, mahal....tp x bg khabir...huhuhu..

ni la masalahnya, yg bhgn tgh2 tu kaler biru tu terlipat dua...

dapat ganti yg pek baru terus sbb skang mmg dh tukar packing baru....masuk ni je, ada 5 beg diapers khabir kat bilik belakang tu...hehehe...asal blk semenanjung, wajib borong ni tau..kurang2 sekotak (3beg besar)

surat dari Drypers...TQ...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...