Friday, May 30, 2014

hello kitty

hari ni public holiday...tp duduk rumah je la sbb abg dh book awal2 nk g 'menebas' hr ni...ye laaaa...bg chance la...tp dgn syarat tau...hahahaha...syaratnya, kena lunch kat rumah...hohohoho...sbb dh lama xlunch sama ngan abg...

ptg dh xde keje, bosan...igt nk alter baju tp malasnyaaaaaaaaaa nk on mesin tu...huhuhu last2, smbg menge'felt' plak....kali ni buat hello kitty...tapiiiiiiiiiiiiiii apsal nmpk mcm pelik ek muka dia???


adam dh ngendeng yg ni...siap bgtau, captain america adam kecik je mama buat, tp captain america mama besar...hehehe, dh bg hint la tu nk mama punya ni... ^__^

2 comments:

3uri@ni said...

Mata kitty besor sangat kot :D

Nana Zack said...

puas dh adjust mata ngan mulut dia tu....susah tul nk gunting sbb kecik, jari jemari ni dh la beso...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...