Monday, September 1, 2014

sweet 33 (^___^) on 30th August 2014

tajuk entry tak agak2 ye...kekekekeke sila jgn muntah ye...bila lg tuan punya badan nak berangan kan...hahahaha...

Alhamdulillah, bertambah lg usia ni untuk terus melangkah hidup di bumi ini...bersyukur kerna dlm usia ni telah dikurniakan sebuah keluarga yg amat memahami diri ini yg kdg2 ( selalu gak la) moodnya selalu aje swing...huhuhuhu....usia makin bertambah maknanya makin banyak makan garam, makin banyak timba pengalaman....doakan yg terbaik untuk diri ini ye...^__^

tahun ni, cukup 3 yahun sambut hari lahir di bumi Labuan...lepas2 ni, dah xde peluang nak sambut kat tempat jauh2 ni...hehehe...kdg2, mesti org tanya, ada beza ke sambut kat tmpt org? mesti la ada, nak2 lg kat tmpt pulau mcmni sbb nnt abg mesti buntu sbb xtau nak belikan hadiah apa untuk isteri dia ni...hahahaha..ye la, kat sini bukannya ada sogo ke, jusco ke, aeon ke, parkson grand ke...kekekeke..mencabar tau otak abg nak fikir....so, kena la kreatif kan...kedai kek pun kedai yg ala2 aje yg ada..x mcm tmpt lain, ada SR la, BR la..mcm2 la kan....

so, ms kat KK tu, abg buat surprise....ms tu dah mlm..dah pukul 9 mlm kalo xsilap...si anak2 ni menjerit kelaparan..pd hal ptg tu masing2 dah mkn rpti canai sorg sekeping tp xkenyang2 gak....so mlm tu, nak2 yg si kecik tu asyik terjerit2 la kata nak "mee sup!, nak mee sup"...aku dah pening kepala dah...ikut kan hati, order aje dgn cafe hotel tu kan...bila tgk harga je..mak aiii, semangkuk je dh rm25++...hahahaha...aku pandang abg, abg pandang aku...kekekekeke...aku ckp, xpe la, skali skala kan..hahaha...tp sikecik ni xmau...dia ckp nak "mee sup kek"...puas la pikir apa benda tu..bila tanya adam, paham x apa yg adik ckp tu? adam pun translate la...dia kata adik ckp nak mee sup kat kedai kek tu...ooooooooooo......baru la kami ni faham...adik nak vietnamese mee rupanya...amboiiii adik, tekak kamu ni pandai plak nak memilih ye...mentang2 la hotel dekat dgn SR kan...tu yg saje je dia demand...

abg pun kata ok la...aku suruh tapau je sng..dh mls nak salin2 baju ni...tunggu punya tunggu, tup2 abg blk...tgk2 ada kek skali, pastu ada lilin,...apa lg, aku plak terlebih excited..kekekekeke...abg ckp celebrate awal la sementara ada kat KK ni kan..kang kalo dh kat Labuan, xde kedai kek best..hehehe

lava kek yg comel je ni....icing tu siap asingkan dlm cawan lg, sampai bilik abg terus tepek je la atas kek tu...sbb tu xde rupa lg icing tu...hehehe...xpe, comel gak tu kan..hehehe

yg kecik tu lg excited dr mama dia..muncung dia tu lg panjang ok....^___^

ha, ni baru la hari yg sebenar....mcm biasa la, xde beli2 kek kat labuan ni...aku just request kat abg nak buat pulut kuning je la..alang2 nak perabiskan bahan kan..hehe...so, jd la pulut kuning lembik dgn warna nak xnak je kuningnya tu + sambal tumis lupa nk goreng ikan bilis awal2 penyudahnya bilis tu tuang asing je la + seruding daging marvellous dari kelantan...hehehehe...sedap tau...xcaya tanya la suami saya...hahahaha..tp yg sedihnya, bila khabir nmpk pulut tu lembik n kaler mcm tu, dia igtkan "nasi sup" nasi sup tu maknanya nasi ayam la pada dia...T____T....

3 comments:

3uri@ni said...

Memang tajuk tu tak agak2 pun, ad a hati lagi tu nak bubuh 'sweet', kihkihkih

Apapun, happy birthday lagi sekali ye Na :D

Nana Zack said...

kekekeke..bila lg nak rs perasan kan...

tq zue ^__^

rsgoldfast said...

It really is very easily possible to make money and have good experience simultaneously.Should you managed to get all the way to 98 exploration you will have produced the right earnings.Another reason to have this kind of cape is the mining cpe can be an unusual cpe. Possessing Ninety nine exploration is a good accomplishment. It is far more revered when compared with 98 woodcutting, fishing, rogue or even one of the quick and simple expertise.

RS 2007 Gold

Buy RS 2007 Gold

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...