Friday, July 22, 2011

(-__-)

bosannye bila abg xde...nmpk gayanye abg kena postpon blk cni....disbbkan tuntutan keje kat sana blum abis, so tgl lagi la kami berdua...adam plak dh pandai cari papanye....dh lama sgt xnmpk, video call pun dh xboleh...huhuhu..

mkn pun dh xmenentu...mana yg leh masuk mulut je la...adam pun sama...layan kartun je dr nak mkn itu ini... sian anak mama sbb mama xbwk jln2 mana pun...bkn xmau, tp xlarat nak drive...smlm drive takat g umah onie je, pinggang ku dh skt mlm td...tp xtau la kalo sbb drive sbb mmg dh lama xdrive...semalaman aku xtido, sedar2 dah subuh...penyudahnye, aku bgn solat subuh, pastu try tido semula (lama x wat mcmni) memandangkan cuaca ms tu tgh hujan n adam still tido, hp pun aku silent kan sbb aku tau abg akan kol pas subuh, tp aku cuma xmau ada gangguan n aku pun dh infom by sms kat abg kul 3am yg aku xleh tido mlm td...harap abg paham :)..

lg setengah jam nk kul 7 aku dh sedar, tu pun sbb adam yg kejut aku...dia bosan la tu duk main sorg2... nak xnak, kena bgn gak la...tgk hp, 3 miskol n 1 sms from him....huhuhu....reply sms je sbb tau abg skang mmg tgh bz sbb nak kejar dateline.....

mandi2, wat sarapan terus...utk adam, aku gorengkan donutball frozen tu je....ada balance lg 5 ketul, goreng kasi abis je la....utk aku, adehhhh xde mud nak mkn....tp kena mkn gak sbb bfast tu penting kan....ada roti kosng, beli smlm tp xsdp (biasala roti kat cni, susah nak cri yg kena ngan tekak)...last2 tgk ada dging beger...so wat beger koboi je la....huhuhuhu dlm xde mud nak mkn, mkn besar gak la pg td...pastu amik ko, skt perut...hehehe....

beger koboi + milo 'O' je....dihiasi ngan ultraman yg dh tumbang atas meja makan...

2 comments:

3uri@ni said...

Tgh malam td, dlm kul 2.30am gitu, kt sini hujan lebat, siap kilat petir. Naurah terus terjaga, menangis2 takut, nak suh dukung aje. Kalu letak pun dia tak kasi aku tutup mata. Mula2 pujuk la, lama2 aku pun dah la penat, aku buat2 tido jugak walaupun dia melalak2. Babanya la yg pujuk dia. Ntah kul baper, dia datang TIDO ATAS AKU, KEPALA DIA BETUL2 TUTUP MUKA AKU, punya dia takut. Pas dah lama sket, aku alihkan dia, tu pun dia suh pegang jugak dia sambil tido.

Ngantuk ni aku...pagi td konon cam ko la nak tido balik, tp tak pun, wat jemput2.

nanazack said...

>>zue..
eh, dh smpi umah ek?

mlmtd cni pun ujan gak tp xla lebat mna, aku still xrasa sejuk...huhu.. aku xtau la, lately ni aku susah nak tido mlm...nk kata tido siang, takat lelapkan mata sbb nak tidokan adam je la...agaknye dah simptom2 suh praktis berjaga mlm kot...huhuhu...

skangni aku xbpe gemar adam rapat ngan aku sbb aku akan rs bdn aku makin panas la... :(...

ngantuk ni weiii...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...